Lakiasiaintoimisto Toukkari Ky:ssä asiasi hoito tapahtuu kokemuksella ja luottamuksella.

Yhden lakimiehen toimistossa toimeksianto säilyy yksissä käsissä, asiaasi ei siirretä avustajalle.

Olen työskennellyt juridiikkaan liittyvissä tehtävissä yli 35 vuotta. Koulutukseltani olen oikeustieteen kandidaatti ja MBA sekä varatuomari. Vuodesta 2012 alkaen olen työskennellyt asianajotehtävissä, 8 vuotta asianajotoimistossa ja 1.3.2020 alkaen perustamassani lakiasiaintoimistossa. Aikaisemmin olen toiminut teollisuusyrityksen johtotehtävissä, vastuullani mm. yrityksen lakiasiat. Työkokemukseeni kuuluu myös työura rahoitusalalla. 

Kokemukseni teollisuusyrityksen johtotehtävistä ja rahoitusalalta on kerryttänyt minulle kattavan osaamisen yrityksen sopimus- ja talousasioiden hoidosta. Kokemus on tuonut minulle myös vahvan ymmärryksen yrittäjän ja yrityksen menestyksen edellytyksistä.

Asianajotoiminnassa olen hoitanut toimeksiantoja laaja-alaisesti.

Yrityksille

Yritysasiakkaiden toimeksiantoihin on kuulunut mm. riita-asioiden hoitamista, yritysjärjestelyjä sekä sopimusneuvotteluja ja sopimusten laadintaa. Käräjäoikeuden määräämänä olen toiminut selvittäjänä yrityssaneerauksissa ja pesänhoitajana konkurssipesissä. 

Yksityishenkilöille

Yksityishenkilöiden toimeksiantoina olen hoitanut mm. riita- ja rikosasioita, erilaisten asiakirjojen laadintaa, hakemusasioita, viranomaisvalituksia, perunkirjoituksia, osituksia ja perinnönjakoja. Olen myös toiminut käräjäoikeuden määräämänä pesänselvittäjänä ja pesänjakajana useissa kuolinpesissä.